• Yli 100€ tilauksiin toimitus ilmaiseksi!
  • Yli 100€ tilauksiin toimitus ilmaiseksi!

Luvia, Lavia, Lontoo. Ei ole väliä mistä tulet tai minne menet, sinä itse päätät näytätkö hyvältä. Asenne ratkaisee.

Kauneus, käyttömukavuus ja ekologisuus voivat kulkea käsi kädessä.

Teet hyvää itsellesi ja samalla koko maapallolle.

Pilke silmäkulmassa. Pukeutumisen ei tarvitse olla vakavaa. Rentouden ei tarvitse olla esteenä kun parannetaan maailmaa.

JOCO Björneborg on suomalainen brändi, joka luo asusteita ja koruja sekä miehille että naisille kierrätysmateriaalista leikkisällä ja innovatiivisella tyylillä. Pilke silmäkulmassa.

JOCO Björneborg suunnittelee ja valmistaa asusteita, koruja, laukkuja, vaatteita ja sisustustuotteita. Materiaalit ovat 99% eri kohteista hankittuja kierrätys- tai ylijäämämateriaaleja. Esimerkiksi villaiset hanskat on tehty vanhoista talvitakeista, kaulahuiveista tai Porilaisen Länsilakki Ky. hattutehtaan ylijäämästä. Kaikki tuotteemme valmistetaan korkealaatuisena käsityönä Suomen Porissa. Kaikki myynnissä olevat erät ovat aina pieniä ja sisältävät myös uniikkeja yksilöitä.

JOCO Björneborg on toiminut aikaisemmin nimellä Jocose, joka perustettiin vuonna 2003. Suunnittelu ja valmistus tapahtui tuolloin Helsingissä. ARTEK ja Hund Park –myymälöiden valikoimista löytyi mm. Jocosen laukkuja. Uuden elämän merkki sai vuonna 2007, kun sen suunnittelijana toimiva vaatturi ja vestonomi Katri Marmela herätti merkin jälleen henkiin, nyt nimellä JOCO Björneborg, koti- ja synnyinkaupunkinsa kunniaksi. Suuren suosion ovat saaneet retro-henkiset villakangashanskat, joiden kova kysyntä alkaa jo alkusyksystä.

Poimintoja matkan varrelta/yhteistyöt: