• ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!
  • ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Luvia, Lavia, Lontoo. Ei ole väliä mistä tulet tai minne menet, sinä itse päätät näytätkö hyvältä.

Asenne ratkaisee.

Kauneus, käyttömukavuus ja ekologisuus voivat kulkea käsi kädessä.

Teet hyvää itsellesi ja samalla koko maapallolle.

Pilke silmäkulmassa. Pukeutumisen ei tarvitse olla vakavaa. Rentouden ei tarvitse olla esteenä kun parannetaan maailmaa.

JOCO Björneborg on suomalainen brändi, joka luo asusteita ja koruja sekä miehille että naisille kierrätysmateriaalista leikkisällä ja innovatiivisella tyylillä. Pilke silmäkulmassa.

JOCO Björneborg suunnittelee ja valmistaa asusteita, koruja, laukkuja, vaatteita ja sisustustuotteita. Materiaalit ovat eri kohteista hankittuja kierrätys- tai ylijäämämateriaaleja. Esimerkiksi villaiset hanskat on tehty Satakunnan alueella toimivan kiertotaloutta edistävän yhtiön Keräämön lajittelemista vanhoista villakangasvaatteista kuten talvitakeista ja kaulahuiveista. Teemme yhteistyötä myös Porilaisen Länsilakki Ky hattutehtaan kanssa ja hyödynnämme heidän leikkuuylijäämäänsä.

JOCO Björneborgille on myönnetty Avainlippu ja Desing from Finland -merkit vuonna 2023

Kaikki tuotteemme valmistetaan korkealaatuisena käsityönä Suomen Porissa. Kaikki myynnissä olevat erät ovat aina rajoitettuja materiaalin saatavuuden mukaan. Koot löytyvät sekä pieneen että isoon käteen. Malli on unisex.

JOCO Björneborg on toiminut aikaisemmin nimellä Jocose, joka perustettiin vuonna 2003. Suunnittelu ja valmistus tapahtui tuolloin Helsingissä. ARTEK ja Hund Park –myymälöiden valikoimista löytyi mm. Jocosen laukkuja. Uuden elämän merkki sai vuonna 2007, kun sen suunnittelijana toimiva vaatturi ja vestonomi Katri Marmela herätti merkin jälleen henkiin, nyt nimellä JOCO Björneborg, koti- ja synnyinkaupunkinsa kunniaksi. Suuren suosion ovat saaneet retro-henkiset villakangashanskat, joiden kova kysyntä alkaa jo alkusyksystä.

VISIOMME

Visiomme on olla yksi Suomen tunnetuimmista kierrätysmateriaaleja hyödyntävistä ja kiertotaloutta edistävistä asusteita valmistavista yrityksistä, joka valmistaa paikallisista kohteista hankituista kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista korkealaatuista suomalaista käsityötä.

MISSIOMME

Missiomme on saada kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet samalle viivalle huippumuodin kanssa ja kaikkien saataville. Kierrätysmuodin ei tarvitse näyttää kotikutoiselta, vaan se voi olla samalla tyylikäs ja antaa luksuksen vaikutelmaa ja samalla se voi olla helposti lähestyttävä, maanläheinen ja ympäristölle hyvää tekevä.