Tietoja meistä

JOCO Björneborg on suomalainen brändi, joka luo asusteita ja koruja sekä miehille että naisille kierrätysmateriaalista leikkisällä ja innovatiivisella tyylillä. Pilke silmäkulmassa.

JOCO Björneborg suunnittelee ja valmistaa laukkuja, koruja, asusteita, vaatteita ja sisustustuotteita. Materiaalit ovat eri kohteista hankittuja kierrätys- tai ylijäämämateriaaleja yhdistettynä korkealaatuiseen käsityöhön.

JOCO Björneborg on toiminut aikaisemmin nimellä Jocose, joka perustettiin vuonna 2003. Suunnittelu ja valmistus tapahtui tuolloin Helsingissä. ARTEK ja Hund Park –myymälöiden valikoimista löytyi mm. Jocosen laukkuja. Uuden elämän merkki sai vuonna 2007, kun sen suunnittelijana toimiva vaatturi ja vestonomi Katri Marmela herätti merkin jälleen henkiin, nyt nimellä JOCO Björneborg, koti- ja synnyinkaupunkinsa kunniaksi. Suuren suosion ovat saaneet retro-henkiset villalapaset, joiden kova kysyntä alkaa jo aikaisin syyskuussa. Uusia tuotteita syntyy tasaiseen tahtiin.

JOCO Björneborgin tavoite on tuottaa iloa silmälle ja kosketukselle. JOCO Björneborg on oman tiensä omaan tahtiin kulkija.

"Ei ole väliä mistä tulet tai minne menet. Sinä itse päätät, näytätkö hyvältä. Se tunne tulee sisältäpäin. Asenteesi ratkaisee."

-Katri Marmela

Katri

.

JOCO Björneborg -tiimi

.

.

.

Tarinamme

.